Forum

Her kan brugere diskutere konkrete emner vedrørende brugen af Tracelink. Du kan selv oprette indlæg eller du kan kommentere på andres. Klik på plus-tegnet øverst til højre, hvis du vil oprette et indlæg.

Der er sådan set ikke grænser for emnevalget, men vi forestiller os, at det har noget at gøre med f.eks.: 

  • Nye funktioner - hvor vi diskuterer ønsker og behov for nye funktioner - stort og småt
  • tips og tricks - hvor vi diskuterer hvordan ting gøres smart i tracelink
  • Support - hvor man kan skrive om de evt. udfordringer, man måtte have - og hvor man kan hjælp andre med løsninger

Men som sagt brugerne bestemmer selv, hvad de vil snakke om herinde.

All Articles (7)

I slutningen af august afholdt vi for første gang en kundedag. 

Omkring 25 kunder fandt vej til Aarhus til en lang dag med snak om fælles udfordringer og gennemgang af en række nye funktioner og features.

Vi sluttede dagen af med gummibådsræs på Aarhus-bugten med masser af skumsprøjt og lidt almen dannelse i form af spændende historier (måske også røverhistorer) fra vikingetidens Aarhus krydret med ny viden om biologien i bugten.

Gik du glip af dagen eller er der detaljer, du har glemt har vi samlet lidt noter og slides fra dagen her.
.…

Er der væsentlige funktioner vi mangler i Tracelink? Eller er der tilretninger af eksisterende funktionalitet, som ville gøre arbejdet nemmere? Skriv hvad I savner her - og kommentér gerne på andres ønsker. Vi kan ikke love at vi implementerer alle jeres ønsker, men vi lover at tage alle jeres ideer med i overvejelserne.

Bare skyd løs!

Vi har på det seneste oplevet, at nogle brugere er "gået hjem" uden at traceLINK systemet har registreret handlingen. Det betyder, at brugeren på papiret får nogle meget lange arbejdsdage, når han næste morgen vil "stemple ind" men opdager, at han ifølge systemet stadig

er på arbejde... For at undgå fejltagelser fremover tester vi lige nu at traceLINK kvitterer for en "gå hjem"-registrering. Kvitteringen kommer i form af nedenstående pop-up besked på telefon eller tablet. Kommer denne besked, er handlingen med sikkerhed registreret og man kan roligt gå hjem...

Et andet problem er, at der ind i mellem er medarbejdere, der bare helt glemmer at "stemple ud". Hvordan vi skal håndtere de situationer, vil vi gerne have jeres input til. I dag er det naturligvis at gå ind og rette forglemmelsen manuelt, hvis man opdager den.

Vi har overvejet følgende muligheder:

  1. Hver dag f.eks. klokken 23.59 tjekker traceLINK om alle er gået hjem. Er det…

I forbindelse med lanceringen af den seneste software-opdatering er en række nye, smarte features blevet tilgængelige. En af disse er henvendt til de brugere, som deles om at bruge en tablet eller smartphone.

I stedet for at taste brugernavn/password for at logge ind kan man istedet bruge QR-koder. Klik på det lille tandhjul i øverste venstre hjørne og vælg "QR-kode bruger skift" - og derefter "Auto logoff" (f.eks."Efter 25 sekunder"). Klik på OK.

Når man står på login siden kan man fremover selv vælge, om man vil logge på med brugernavn/password eller med en QR-kode, som man scanner. Og man bliver automatisk logget af, hvis man ikke har været aktiv på systemet i 25 sekunder. Dette kan især være nyttigt, hvis man en fælles tablet til f.eks. timeregistrering.

Man knytter QR-koder til en medarbejder under menupunktet "Brugerskift QR-kode" inde under Opsætning.

For at have styr på sporbarheden skal certifikater og følgesedler importeres til traceLINKs database. Hidtil har dette været muligt via email til en bestemt traceLINK postkasse og via en særlig folder i Dropbox. For at gøre det endnu nemmere har vi nu også gjort import via drag and drop mulig. Denne video viser kort hvordan man gør.

Hvis man skal bruge den samme ressource - f.eks. nogle CE-mærkede skruer eller kabler - mange gange i forbindelse med en seriefremstilling af ens konstruktioner, er det omstændeligt at skulle scanne ressourcen hver gang man går fra én konstruktion til den næste i serien.
Under indstillinger skal du vælge "Husk handlinger" og "OK". Nu husker telefonen dine handlinger og hvis du een gang har scannet kassen med skruer, kan du gentage handlingen (altså lade som om du scanner traceLINK mærket på kassen uden at gå ud på lageret igen) blot ved trække rullegardinet øverst på skærmen ned og vælge skruerne i historiken.