Nyheder

Velkommen til vores nye brugerforum

I forbindelse med vores virksomhedsbesøg hos Slagelse Klejnsmedie sidst i september, var der et par stykker, der spurgte vi ikke kunne oprette en eller anden form for ERFA-gruppe på nettet. Genial tanke, som vi selv burde have fået for længe siden. 

Nu er det her så; et såkaldt online community, hvor traceLINK brugere og medarbejdere kan mødes digitalt og dele deres erfaringer.

Vores egen oplevelse er, at traceLINK på godt et halvt år er gået fra at være et relativt simpelt system til håndtering af materialesporbarhed i forhold til EN 1090 direktivet, der gælder for metalindustrien, til at være et komplekst - men samtidig fuldt mobilt - system, der holder styr på virksomheders ressourcer og processer på tværs af en række brancher. Det er kun sket, fordi vi fra starten har fået værdifuld feedback fra vores kunder.

Vi forventer ikke, at medlemmerne af dette community skal være meget aktive fra starten, men omvendt; brug det, når I har noget på hjertet, der vedrører traceLINK eller prøv at bruge det til at søge information og inspiration, når I står med udfordringer.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum