Arkiv

Vi har fået taget hul på salget af traceLINK i udlandet. Foreløbig har vi lanceret en komplet engelsk-sproget brugergrænseflade og en tysk er på vej.

Har du udenlandske underleverandører, kan du have stor fordel af at de bruger traceLINK og ad den vej dokumenterer din leverance. Det vil give dig mulighed for fuldt indblik i grundlaget for deres CE-mærkning og i deres kvalitetskontroller i form af bl.a. online-formularer og fotos.

Dette gør vi muligt ved at tillade, at du kan give ansatte i andre virksomheder, der bruger traceLINK, adgang til udvalgte ordrer hos dig. Lidt ligesom når du giver din revisor adgang til at kigge i dit økonomisystem.

Hvis du har en ordre og ønsker at dele de informationer, der er knyttet til ordren, skal du blot ud for ordren angive CVR nummeret på den virksomhed som du ønsker at give adgang til. Og selvfølgelig kan virksomheden kun se informationer for præcis den ordre/sag, som du har givet dem adgang til.

På den måde kan I nemt dele uvurdérllge informationer om fremstillingsprocessen og den færdige konstruktion på tværs af virksomheder i et samarbejde.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum