Arkiv

Tracelink er ikke bedre end de informationer brugerne lægger ind. Derfor er vi meget fokuserede på, at det skal være nemt at gemme, rette og genfinde informationer. Omvendt er der jo også oplysninger i systemet som er fortrolige - og data som ikke må kunne manipuleres; f.eks. timeregistreringer eller certifikater. Så vi oplever i stigende grad, at kunderne ønsker at styre i detalje hvem der ser hvilke data og hvem, der har ret til at redigere allerede gemte data.

Vi har netop lagt sidste hånd på et nyt modul, som vores kunder kan tilføje til eksisterende funktionalitet, hvis der er særligt behov for at styre adgangen til Tracelink. Den detaljerede rettighedsstyring til beskytter selvfølgelig data, men har samtidig den fordel, at det er muligt at lave simplere brugergrænseflader for brugere, der kun har behov for at registrere ganske få typer af informationer. 

For hver enkelt bruger eller for grupper af brugere kan man styre, hvad brugeren må se - og for det indhold som er synligt, kan man angive om brugeren har skriverettigheder.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum