Arkiv

Det er jo snart jul, så lad os starte med mandelgaven; kuriøse tal om Tracelink.

Vi registrerer rigtig meget rundt omkring hos vores kunder, men det kom lidt bag på os, da vi opdagede, at vores kunder pr. 1. december havde registreret 150.000 km kørsel. Det svarer til 4 gange rundt om Jorden - eller halvdelen af vejen til Månen. Dét tal gjorde os nysgerrige og vi har gravet flere sjove tal frem.

Vi har registreret næsten 3.000.000 opslag i vores database, så der er masser af tal at arbejde med...

Tracelink er blevet brugt til at:

  • registrere knap 5.000 kundeordrer. Vi kan jo ikke se, hvad kunderne har af omsætning på hver enkelt ordre, men vi ved, at der er enkelte ordre, der repræsenterer omsætning på over 1. mill. kr., så vores gæt er at vi har behandlet ordrer for er større to-ciffret millionbeløb
  • opmærke mere end 10.000 stykker stål. Så kunne man jo ved hjælp af simpel købmandsregning tro, at der typisk bliver brugt 2 stykker stål pr. ordre. Men dels er det kun EXC. 3 konstruktioner, som kræver opmærkning, dels kommer en voksende del af vores kunder fra andre brancher.
  • registrere knap 5.000 følgesedler 
  • vores kunders medarbejdere mere end 40.000 gange er mødt ind eller gået hjem fra arbejde. Et A4 ark vejer ca. 5 g - og da vores komme/gå registreringer erstatte printede dag- eller ugesedler - giver lidt købemandsregning igen, at vi indtil videre har sparet knap 70 kg papir. Ikke nogen regnskov vi har reddet endu, men snart det første træ...
  • registrere omkring 4.000 stykker værktøj, grej, maskiner og hjælpemidler. Interessant er disse ressourcer kun i 200 tilfælde blevet knyttet til en ordre med henblik at få brugen udfaktureret. Der må være penge at hente her. Husk at afskrivning på maskiner også bør betyde tilsvarende omsætning!
Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum