Arkiv

Tracelink gør det enklere at planlægge, styre og dokumentere virksomhedens produktion. Men faktisk åbner vi også for enklere samarbejde mellem virksomheder. Uanset om det er kunder eller underleverandører, kan de inddrages.

Virksomhedens kunder kan få adgang til information opsamlet i Tracelink ved at de kan få et "kundelogin" til Tracelink. Det betyder, at de har deres eget login til virksomhedens konto. Men, når de er logget ind, kan de kun se oplysninger vedrørende de ordrer, som de selv står på som kunde. Kun det og ikke andet. Det betyder, at de løbende kan følge, hvor langt en ordre er og de kan følge, om der er anvendte certificerede materialer - og medarbejdere i produktionen. Og hvis virksomheden dokumenterer ordren med fotos, kan kunden også følge med.

På samme måde kan man selvfølgelig vælge at give adgang til samarbejdspartnere på udvalgte ordrer. Og når kunden har sit eget login, er der også mulighed for at deltage i Tracelink chat-samtaler via chat-ikonet nederst i Tracelink vinduet.

Vi arbejder lige nu på at skabe mulighed for at overdrage ordrer med tilhørende dokumentation fra én virksomhed der benytter Tracelink til en anden. Det vil gøre det muligt at være flere virksomheder om den samme produktion. Mere om dette i et kommende nyhedsbrev.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum