Arkiv

Mange af vores kunder har spurgt til hjælp til opgaveplanlægning og uddelegering af opgaver.

Lediggang er roden til alt ondt siger man. Det er måske nok sat lidt på spidsen, men i hvert fald koster det penge, når medarbejderne ikke helt ved, hvad de skal lave. Vi har besøgt virksomheder, hvor der flere gange dagligt var "hvad-skal-vi-nu-lave"-kø ved chefens kontor - alt i mens chefen typisk talte i telefon. Det er til irritation for alle - og dyrt.

En ansat koster jo nok i runde tal 5 kr./minut, så det er relativt nemt at regne ud, hvor meget det koster, hvis bare 5 mand står og venter 10 minutter hver dag; ca. 50.000 kr. om året. Det er spildtid og ærgerlige penge, som nemt kan spares ved en lille smule planlægning.

Med Tracelinks opgaveplanlægning kan I, når I opretter en ordre med det samme uddelegere en række opgaver, som skal udføres for at gennemføre ordren. Opgaverne dukker herefter op i en liste i prioriteret rækkefølge på medarbejdernes telefoner. På den måde er medarbejderen aldrig - okay, sjældent - i tvivl om, hvad han skal lave. 

Opgaverne kan angives med deadlines, forventet tidsforbrug - og frem til opgavens afslutning er det muligt løbende at se status. Det giver et hurtigt overblik over fremskridt på den enkelte ordre, samt den enkelte medarbejders arbejdsbyrde. Alt i alt giver det meget mere effektive arbejdsgange  - og bedre økonomi.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum