Arkiv

Da vi i sin tid introducerede vores kontrolpanel, var tanken at det primært skulle være en informationsside, hvor alle hurtigt kunne danne sig et overblik over produktionsstatus. Men siden har vi fået mange forespørgsler på om vi ikke også kunne lægge noget interaktion ind i kontrolpanelets forskellige rubrikker, således at man har mulighed for via kontrolpanelet at opdatere status.

Det er nu gjort muligt. 

  1. Til en start har vi lavet en "Ny ordre" rubrik, (se øverst til højre på øverste billede. Klik på rubrikken og det er nu muligt at oprette en ny ordre.
  2. Hvis I bruger rubrikker til visning af ordre-status, kan I ved et klik på den enkelte ordre få adgang til alle informationer knyttet til ordren - det kan være importerede dokumenter (f.eks. tegninger), timeforbrug fordelt på medarbejdere, materialeliste el.lign. (vist på nederste billede).
  3. Drag n drop status-skift udføres nemt ved at trække en ordre fra statusrubrik til en anden.
  4. Når musen køres hen over en ordre, vises ordredetaljer i særskilt vindue, der automatisk dukker op.
  5. I vinduet for ordren, kan I redigere i informationerne og så snart I gemmer opdateringerne, opdateres informationerne i kontrolpanelet.
  6. Tilsvarende kan I, hvis I bruger rubrikker til opgavevisning, ved et klik på en opgave få vist detaljerede information om opgaven og derfra klikke videre til den ordre, som opgaven er knyttet til.

I kan altid skrive til os, hvis I har yderligere ønsker til funktioner. Skriv til info@tracelink.dk.

Man kan selvfølgelig stadig bruge mobilapp til at opdatere ordrer m.m. og de opdateringer som laves ad den vej vil naturligvis kunne ses i kontrolpanelet.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum