Arkiv

Vi har fået mange forespørgsler på at håndtere lager med batchstyring. For mange virksomheder blandt andet i fødevareindustrien og medicobranchen er det et must at kunne registrere både råvarer, bulkvarer og færdigvarer på lageret med informationer som er batch-specifikke. Informationer kan omfatte certifikater, attester eller blot en leverandørs LOT-nr. så det enkelte varebatch kan spores tilbage i leverandørens produktion. I nogle tilfælde består et batch af een enkelt enhed og i andre tilfælde deler tusindvis af enheder samme batchinformationer. Det væsentlige er, at man når plukker en vare som indgår i en produktionsordre eller en salgsordre, skal man kunne registrere fra hvilket batch man tager den.

Batchstyring er selvfølgelig noget de store ERP-systemet kan håndtere, men åbenbart en mangel i de fleste mindre systemer. 

Det er det ikke længere. I Tracelink kan man nu oprette varelagre med batchstyring. Det er enkelt at tælle varebeholdninger op og ned og varer (både på varenummer-niveau og batch-nummer niveau) kan have status af reserverede (hvis f.eks. salg og pakning af batch inddelte færdigvarer sker i 2 processer). Lageret kan iøvrigt integreres til e-conomic, hvis man bruger det. 

Det er endvidere enkelt at følge hvilke batch, der er anvendt på hvilke ordrer - og omvendt, f.eks. i forbindelse med tilbagekald af varer.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum