Arkiv

Når I registrerer jeres produktion i Tracelink, opsamler I ofte information, som er af interesse ikke blot for jer selv, men også for jeres kunder. Der kan f.eks. være tale om certifikater, arbejdstegninger, kontrolrapporter eller vejledninger. Det kan faktisk være i alles interesse, at både I og kunden når som helst og hvor som helst har adgang til opdateret dokumentation og ikke behøver at slås med en masse prints, som kan være forældede i samme øjeblik, de kommer ud af printeren.

I har nu mulighed for at dele digital information med udvalgte kunder. Det betyder, at I dels kan give kunden adgang til dokumentation i Tracelink, men samtidig kan I også give kunden mulighed for selv at tilføje dokumenter. På den måde bliver der for alvor tale om en online samarbejdsplatform mellem jer og jeres kunder.

I giver en kunde adgang ved at oprette en ny bruger på normal vis. Herefter skal I så tilføje brugerens tilknytning til en konkret kunde i jeres kundedatabase. 

Det er natuligvis fortsat jer der bestemmer, hvilke dokumenter på hver af kundens sager, som brugeren skal have adgang til, for naturligvis kan der fortsat være ting, som I registrerer, som kun har relevans internt. Når en kunde ikke længere skal have adgang til Tracelink, er det enkelt at deaktivere ham.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum