Arkiv

Vi er i gang med at sætte de første kunder op til vores nyeste brancheløsning - til autolak-industrien.

Reparation af skadede biler styres af FORSI - forsikringsselskabernes integrerede skadesopgørelsessystem. Enhver forsikringsskade på enhver biltype er registreret i systemet, som på basis af blandt andet tabeller fra bilproducenterne beregner hvor meget reparationen må koste. Opretning, udskiftning af dele og lakarbejde opgøres til mindste detalje i systemet i form af både arbejdstid og materialer.

Når den enkelte autolakerer får en opgave på en reparation er det således til en helt fast pris. Til gengæld er der behov for et system til efterkalkulation og til planlægning og overblik over arbejdet med flere tusinde biler, der passerer igennem værkstedet i løbet af et år.

Til det formål tilbyder Tracelink nu fuld integration til FORSI. Det betyder, at autolakereren nu via Tracelink kan hente alle oplysninger om en opgave direkte fra FORSI og konvertere oplysningerne til en kundesag i Tracelink med mulighed for at benytte alle systemet værdifulde funktioner indenfor planlægning og sporbarhed på ressourceforbrug (timer og materialer), samt automatisk oprettelse af fakturaer via vores integration med e-conomic. 

- Og selvfølgelig kan systemet også bruges af andre autoværksteder, som arbejder med forsikringsskader.

Nedenstående screen-dump illustrerer Tracelinks import af data fra FORSI databasen.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum