Arkiv

Vores grundlæggende idé er, at traceLINK skal være et sublimt digitalt værktøj til at planlægge og dokumentere produktionen. Til gengæld er der andre, der har meget mere forstand på økonomi og regnskab. I kombination med et godt økonomisystem får I en ERP-løsning, som giver jer store fordele fra ordremodtagelse til fakturering. 

Vi har nu lavet en integration med e-conomic, som gør livet meget nemmere. Integrationen betyder blandt andet, at I har adgang til jeres e-conomic kundekartotek inde fra traceLINK. Derfra har I også adgang til jeres e-conomic varekartotek. Hvis I sætter klistermærker med QR-koder på kasserne med de materialer, som I bruger i produktionen, er det supernemt at registrere de ting, som skal faktureres.

Når I "plukker" materialer fra kasserne, scanner I lige QR-koden med en smartphone, hvorved materialerne automatisk ryger ind på den ordre, I er igang med.

I kan desuden lave jeres fakturakladder direkte fra traceLINK med en nøjagtig specifikation af de timer og materialer, I har anvendt på ordren. Med traceLINK kan I dermed gøre fakturaen klar til afsendelse, lige så snart ordren er lavet færdig.

Kontakt os, hvis du ikke allerede har e-conomic, men ønsker at afprøve løsningen, så kan vi hjælpe dig med opsætningen.

Du kan læse mere om mulighederne her

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum