Arkiv

Sammen med det populære økonomisystem e-conomic tilbyder vi nu en komplet brancheløsning for produktionsvirksomheder. Vi registrerer jeres produktion - og hvor det er relevant, udveksler vi informationer med e-conomic med henblik på enklere arbejdsgange, fakturering og efterkalkulation.

Brancheløsningen betyder, at det er simpelt at oprette et tilbud i e-conomic, konvertere det til en ordre i Tracelink, registrere medgået tid, materialer og maskiner på udførelse af ordren og overføre disse oplysninger til e-conomic i form af en fakturakladde, hvor de forskellige elementer i produktionen er prissat i henhold til de enhedspriser, som er registreret i e-conomic's varekartotek.

Tracelink henter "live" data fra følgende af jeres e-conomic arkiver:

  • Ordrer
  • Projekter
  • Medarbejdere
  • Varekartotek
  • Kunder og kontaktpersoner

Har I allerede e-conomic, tager det kun få øjeblikke at etablere løsningen. Bruger I et andet økonomisystem, er det enkelt - og absolut økonomisk overkommeligt - at få foretaget en konvertering.

I kan også koble jeres e-conomic varekartotek med jeres fysiske lager ved f.eks. at opmærke forbrugsvarerne på lageret med Tracelink QR-koder.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum