Arkiv

Værktøj, der er blevet væk koster både tid og penge. Med Tracelink kan I nemt registrere udlån og se hvem, der sidst har brugt værktøjet. Men hvis det først er blevet væk og vedkommende, som havde det sidst for pokker ikke kan huske, hvor det ligger, kan det være svært at finde. 

En mulig løsning - i hvert fald for lidt dyrere værktøj og instrumenter - er at benytte såkaldte beacons, små digitale radiofyr, som hele tiden udsender nødråb - "her er jeg". Signalet kan opfanges af smartphones med Tracelink installeret. Det betyder, at genstande, der er blevet borte, kan gøre opmærksom på sig selv (indenfor en afstand af ca. 50 meter). Når mobiltelefonen opfanger et signal. reagerer den med en besked til brugeren, hvis genstanden er meldt savnet. Samtidig opdateres også genstandens position i Tracelink databasen ud fra telefonens GPS position - så selvom medarbejderen ignorerer telefonens besked, ved I hvor I nu kan finde genstanden.

Det betyder, at alle medarbejdere i virksomheden, uden at tænke over det, er med til at lede efter forsvundne stykker værktøj og andet som I mærker op med beacons. Det kan hurtigt blive en god forretning. En beacon koster 100-200 kr. afhængig af type - og I ved nok selv, hvor meget værktøj I mister på årsplan.

Løsningen bygger på BLE-teknologi - Bluetooth Low Energy, som betyder, at radiofyret kan køre i årevis på det samme batteri. Vi arbejder med forskellige typer af beacons, men de er typisk mindre end en lille tændstikæske, hvor det meste af pladsen optages af batteriet.

Send en mail, når folk kommenterer –

Du skal være medlem af Tracelink brugerforum for at kunne kommentere!

Meld dig ind i Tracelink brugerforum